2011. szeptember 30., péntek

Braun (Bosch)tassimo kávégép. - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

ÖSSZESEN 16 FÉLE KÁVÉT tudunk készíteni egy Tassimo típusú (Bosch, Braun márkájú) géppel, továbbá ötféle teát és egy Suchard-kakaót. Ezzel a sokoldalúsággal a típus egyedülálló a piacon, amit annak köszönhet, hogy a Kraft Foods konszern márkáit használja (Café Hag, Jacobs, Suchard, Twinings stb. )
Vonalkód-leolvasóval azonosítja a készülék a kapszulát - amely a Tassimo rendszerében a T-disc nevet viseli -, és a típusnak megfelelően módosítja a víz adagolását. Ezért elég lenyomni a start gombot, a többi magától működik. A fönt említett variációkon kívül háromféle módon adhatunk tejet a kávéhoz, például a caffé latte esetén így: előbb a tejes kapszulát használjuk, aztán a kávé diszket, és kész. Azonnal iható hőmérsékletű, ezért érdemes rögtön tálalni. (A caffé latte kétharmad tej és egy dupla presszókávé, prózaian tejes kávé. Tetejét gyakorta díszítik tejhabbal, kivéve pont az olaszokat, akik caffellatte vagy caffè e latte néven reggelire isszák. ) Ha négynél több vendégünk akad, és egyszerre akarjuk szervírozni a habos kávét, az már a krém állagának rovására mehet.
A kávégépet svájcból hoztuk és a csatlakozója nem felel meg a magyar szabványnak de adok hozzá egy átalakitót amivel hibátlanul müködik.
Csak a csomaghoz tartozó kb 8db kapszula lett vele készitve, tehát csak kipróbálva lett!


Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-06 23:35
. Braun (Bosch)tassimo kávégép. - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése