2011. szeptember 29., csütörtök

Advance Techniques tartós krémhajfesték 7.4 szín - Jelenlegi ára: 1 Ft

Advance Techniques tartós krémhajfesték az AVON-tól
7. 4 szín, azaz világos rézvörös
A dobozban az újdonságnak számító, háromlépéses hajfestő módszerhez való anyagok találhatók:
1, Előkezelő (számozva van az egyszerűség kedvéért)
Előkezeli és védi a hajat. Védőrétegek képez a száraz, sérült hajon. Hidratáló összetevőket és a károsodásokat helyrehozó polimereket tartalmaz. Előkészíti a hajat a festésre, hogy egyenletes színt nyújtson annak teljes hosszán.
2, Festék, mely tökéletesít és tartós színt ad. A krémhajfesték forradalmi technológiája révén a mikropigmentek mélyen a hajszálak rostjaiba jutnak, és segítenek növelni azok volumenét, mely segít meggátolni a színpigmentek kifakulását. Ez a folyamat biztosítja, hogy a szín több héten át tartson, mintha csak a fodrászattól jött volna.
3, Utókezelő, mely körülveszi a színt. Simábbá varázsolja a haj felületét, és védi a mikropigmenteket a mosás során történő kifakulástól. Tápláló shea vajat tartalmaz, mely ragyogó fényt és egészséges külsőt nyújt a hajnak.
Ha a hajad eredeti színe a középbarnától a világos szőke kategóiába illik akkor a most hirdetett 7. 4 világos rézvörös hajszín tökéletes választás.
Amit még tudni érdemes: A 7. 4 jelentése:
a 7-es szám azt a szintet mutatja, hogy mennyire világos vagy sötét lesz a hajszín (2 a legsötétebb, 12 a legvilágosabb)
4 -es szám adja meg az árnyalat "karakterét" meleg színektől a hűvös tónusig itt jelen esetben a rezes, gazdag, meleg tónus, mely hasonlít a természetes vörös hajra



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-10-05 15:44
. Advance Techniques tartós krémhajfesték 7.4 szín - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése